Найкращі альтернативи PornHub

by

in

Згідно з китайським одкровенням (чи прокляттям?), ми живемо в інтригуючі часи, щонайменше кажучи. Крім усіх божевільних реакцій, цього року людям потрібно було, особливо коли це стосується людей’ цього року, пов’язаних із сексом. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконав за останні пару місяців. І все ж одна точка, яку я поставив’ Не думаю, що навіть я бачив, що насувається — принаймні в повному обсязі – — це велика чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і веб-сайт ніколи більше не був таким, як раніше.

Це довідкова інформація про епічний випадок

Для тих, хто не в курсі, PornHub завжди був принаймні трохи суперечливим, незважаючи на те, що він був найкращим місцем для відпочинку дорослих. Насправді більшість людей ламають земну кулю’ Туб-сайт номер один або складений, або, принаймні, значно роздутий.

Тим не менш, після місяців тиску на MindGeek на MindGeek набрали кращих результатів (каламбур не планується)’ флагманський веб-сайт. По-перше, петиція з проханням позбутися порнографії k * ddie із сайту відновила роботу понад 425 000 нотаріусів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті дійсно з’явилася непристойність із зображенням m * nors.На сайті порнография смотреть онлайн бесплатно з Наших статей

(Чесно кажучи, я не розумію, наскільки все це реально, оскільки я не пішов шукати цього хворого

сміливість. ) Разом з усім цим люди насправді скиглили, що існують завантаження, які також повинні мати сексуальні звички без згоди. Ця онлайн-репутація фактично призвела до того, що веб-сайт став предметом презирства з боку видатної преси в наш час, що призвело до того, що фірми, що займаються платіжними картками, забороняють клієнтам платити за преміальний матеріал на PornHub.

Звичайно, інші великі проблеми, з якими насправді стикаються PornHub та інші канали, це проблема кіберпіратства та копіювання. Таким чином, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “ найповніші засоби захисту в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порнотитан мав і продовжуватиме план:

• захист від неперевірених профілів від включення нового вмісту будь-якого типу

• Користувачі, які завантажують файли, повинні перевірити їх, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• позбувшись можливості завантажувати більшість відеокліпів на платформі

• видалення будь-якого вмісту, який не був розроблений перевіреними клієнтами PornHub

Останній пункт був, мабуть, найважливішим у методі, оскільки загальна різноманітність відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я знав, що існує багато копій відео, але божественний Христос, це дуже багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі за те, що вони не мають ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на таку значну зміну плану, я можу стверджувати, що я’ m свого роду – тривожний– не через те, що r * pist та інші погані лохи мають свою мужність. Натомість, для мене це виглядає як спроба уникнути регулятивного втручання, яка може не вдатися.

Навіть якщо це так, я б уявив, що абсолютно невинні люди фактично вилучили їхній вміст і закрили канали після кожного з цих подій.

Залишаючи осторонь мій цинізм, варто сказати, що є фактор, який потрібно відкинути – або я повинен сказати – є п’ятнадцять факторів, щоб це зробити.

Тут’ це те, що ви повинні шукати, а не PornHub

Хто що розпізнає’ планується перейти до PornHub, але якщо відбудуться ще якісь екстремальні зміни або веб-сайт тимчасово закриється, я’ ви отримали покриття. Нижче наведено список із десяти привабливих відеосайтів, наповнених безкоштовним порно, які можуть функціонувати як ваш PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей сайт блогу не’ t площі трубок у будь-якому певному порядку, але це може бути найкращий сайт трубок, крім PornHub. Однак, зважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порно, XVideos може незабаром стати найкращою порнокамерою.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей сайт абсолютно запущений. Подібно до всіх інших порно-сайтів, розміщених тут, на цьому є абсолютно безкоштовні торренти, які можна переглянути, а також’ Не бракує чудових завантажень. А з майже 10 мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не переглядати додатковий порноканал.

Спанк, якщо подумати про це, ви, швидше за все, ніколи не відвідаєте жодного іншого веб-сайту з цією проблемою.

Навіть якщо ви вигоріли на записаному на плівку відео –– якщо це’ якимось можливим способом – потрібен час, щоб переключитися на шоу веб-камери XVideos. У будь-який час ви побачите сотні, інакше сотні спокусливих версій, готових візуально вразити вас –– принаймні доки ви’ у мене є символи.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не потрібно платити за преміальне порно, але коли справа стосується цього веб-сайту, ви можете подумати про те, щоб розщедритися на ці чудові фільми. Вибір великий, а якість абсолютно надзвичайна, оскільки гарантується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді існує неймовірна кількість понад 116 000 відео, і щомісяця додається 7 500 нових відео. Як преміум-учасник, ви відкладаєте нескінченні завантаження, і ви’ матиму доступ до найгарячіших робіт порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ переживаєте з приводу витрат, ’не хвилюйтеся. Тридцять днів преміум-доступу, безсумнівно, обійдуться вам у 6,99 доларів США, на долар набагато менше щомісяця, якщо ви зареєструєтесь на три місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, коштуватиме вам 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ доведеться заплатити все

одразу. Мабуть, найкраща угода — отримати довічну підписку, яка коштуватиме вам величезних $299,99! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті постійно отримувати нескінченну кількість порнографії, і це’ s без реклами. Тепер очікуйте, що ви не’ я маю намір сплатити всі ці або будь-які види готівки. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та кількох інших привабливих винагород. Окрім секс-програм у прямому ефірі, ви можете побачити безліч рекламних каналів порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, місцевістю, статтю та орієнтацією. Також набагато краще, використовуючи складні інструменти пошуку, ви можете фільтрувати свої результати за кольором очей і волосся, типом тіла та схильностями, щоб назвати кілька критеріїв пошуку.

Звичайно, концепція полягає в тому, щоб зателефонувати людям, яких ви, можливо, захочете побачити, однак, як ви могли передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для неформального спілкування, відвертого обміну фотографіями та підготовки інших розпусних дій в Інтернеті. Але, як і в багатьох точках Інтернету, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Є буквально численні завантаження, які’ я просто описую відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні фотографії та приголомшливі GIF-файли.

Звісно, ​​я визнаю, що я трохи схитрив, коли шукав одну з найбільш популярних груп. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порно є некатегоризоване. Це досить чудове відчуття, враховуючи, що ви бачите багато різноманітних веб-сторінок.

Усе ж я вважав, що це тип широкого, тому вирішив “ формально опишіть різні інші бажані категорії, які є аматорськими. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; справжні люди, яких ви можете побачити, як насолоджуються собою, опускаються та брудні.

(До речі, аматорські фільми становлять майже половину завантажень на цьому інтернет-сайті!)

Знайте, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ ми (на щастя) ніколи раніше не бачили, окрім порнографії в стилі гонзо прослуховування, яка має якесь грубе відчуття.

А я’ я не просто маю на увазі весь трах без сідла.

Зауважте лише одне: кожне посилання є корисним і не є спамом, за винятком перемикача Porn Gamings –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, найвища якість є скрізь, але це’ частково через поєднання аматорського та спеціалізованого порно, яке ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих каналів для дорослих відкритий для нових масових фільмів, цей є ідеальною порнографічною платформою для будь-яких дивакуватих ексгібіціоністів.

Вони’ У нас є класифікації на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, як-от ректальні дії, секс із транссексуалами, дивне поєднання та шкіряні порно відео. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область для того, що ‘називається & lsquo; серйозна порнографія

. Будьте обережні, цей пошуковий фільтр, безперечно, надасть вам різноманітне парне, дивне та неймовірно насичене порно. Звісно, ​​жодне з них – наскільки я знаю – не заслуговує очищення PornHub, але більшість відеокліпів тут можуть бентежити деяких людей.

Якщо ви маєте намір потішити свою смішну кістку раніше, після чи протягом усього часу’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порнографічний сайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографічних матеріалів можуть бути трохи дивними, але деякі з них зроблені одночасно як кишки і горіхи.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але вона того варта!

Продовжуючи, ще один чудовий аспект цього каналу – це величезна кількість веб-сторінок. Існують рядки онлайн-форуму, за допомогою яких учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має онлайн-чат, а також повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є успішна спільнота, з якою можна спілкуватися. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ знайдете якийсь надзвичайно чудернацький і смішний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ t насолоджуватися

. SpankBang Будь то’ Якщо належним чином знято або записано початківцями, якість більшості цих безкоштовних порнографічних відеокліпів має тенденцію бути чудовою.

Я ношу’ У мене немає конкретної кількості, але цей фільм подобається мені, як і серед більшості фільмів, навіть представлених на веб-сайті. Запропонуйте спробувати, а ви скажіть мені –– Я вважаю, що ви можете зі мною погодитися.

І якщо ви напружені через те, що вас спантеличили численні звернення до сторінки, відкриваючи сторінку, одягніть’ t піт це. На цьому сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно було включено, що’ користується популярністю, і незабаром почнеться завантаження.

Я одягнув’ не розумію про вас, але я рідко бачу, що останній варіант не’ один я бачу на інших абсолютно безкоштовно

порнографічні веб-сайти. Продовжуючи, ви можете фільтрувати результати відео за визначенням найвищої якості, тривалості відеокліпу, або ви можете просто скористатися пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транспорнографіями.

Я також маю обговорити SpankBang’ атрибут TV. Учасники цього веб-сайту можуть не тільки створити власні мережі, але й створити власну станцію. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює той тип негідності, який ви збираєтеся побачити. Все, що вам потрібно зробити, це перейти на веб-посилання на телевізійне телебачення, ввести класифікацію, тег, ключову фразу або порнозірку та перейти звідти.

Погляньте на нього, і ви, можливо, захочете зробити це своїм цифровим банком спанк.

YouPorn

Коли йдеться про створення, цей безкоштовний порно-веб-сайт виглядає чистим, а вміст далеко не таким –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не знаходили цей веб-сайт, який організовує шведський стіл, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти еротичних зображень і, можливо, петабайти порно відео. Вони ідеально впорядковані в безліч груп, які повинні привернути практично будь-яке почуття чуттєвої естетики.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше спеціалізованої еротики, щоб переконатися, що у них є ціла вкладка для порнозірок у виборі їжі. Поруч із ним є розділ еротики, який організовує хвилю збудливих історій, які, безсумнівно, покращать ваші враження від цього порнографічного каналу.

Більше того, ви також отримуєте доступ до 2 каналів веб-камери. Хоча вони формально не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські дизайни все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порно платформа не’ У мене занадто багато у вигляді додаткової метушні, що чудово для тих, хто хоче заскочити та піти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей веб-сайт’ s колекція інструментів перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, наприклад упорядкування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і історично, і в тренді. Крім того, за допомогою 2 дотиків ви можете отримати довільну серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що шукаєте, ця платформа має легендарний список тегів, який потрібно відвідати, подумайте.

Жінки з веб-камерою на YouJizz Live чудові, як і головна труба. До речі, якщо вам подобаються блондинки, вам варто заглянути на веб-сайт камери YouJizz. У них є різноманітні сексуальні сестри, але я бачив, що ти’ Знайдемо жінок з медовим волоссям.

Наскільки ви можете захотіти, клацніть і тріпайте, одягніть’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є багато інших трубок, які можна відкрити та захопити.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *